Jak ugrilovat prase

Každý, kdo se kdy rozhodl někdy pozvat hosty na pečení prasete, ví, o čem to je. Jakou to dalo někdy námahu. Někde sehnat napichovací jehlu s konstrukcí, silný alobal na zabalení prasete, protože se peče na větru a povrch by vychládal, zajistit topeniště, dříví a hlavně nějaký motůrek k otáčení, aby se nemuselo ručně, vše dopravit nějak na místo činu a podobně. To vše je s Prasetočem minulostí !

Prasetoč PT 2015 Mobil umožňuje snadné, chutné a pohodlné grilování selat, kuřat či různých jiných mas kdekoliv.

Gril se chová jako obrovská trouba, takže Vaše prase bude ugrilované za polovinu standardního času a s poloviční námahou. Veškerou těžkou práci za Vás obstará spolehlivý a silný, grilovací elektrický motor s přesnou převodovkou o rychlosti 2,3ot/min. Vy jen maso občas potíráte marinádou, kterou máte rádi.

Příklady a doporučení odzkoušených, maximálních kapacit při úpravách jednotlivých druhů mas:

  • 1ks sele max. 50kg
  • 7ks krkovice v celku cca 30kg
  • 5ks zauzená vepřová kýta cca 50kg
  • 20ks kuře cca 35kg

A dále dle libosti a potřeb